Ter Marsch & Co – lekkerste burger van 2020

door QualityTimes
581 aantal weergaven
Ter Marsch & Co

Dames en heren, we zijn terug! QualityTimes heeft zich goed staande weten te houden tijdens de COVID-19 periode. De terassen zijn en restaurants zijn weer open en dus trok ik er vorige week zaterdag op uit. Om jullie smaakpupillen te triggeren ben ik op bezoek geweest bij Ter Marsch & Co in Amsterdam, waar de lekkerste burger van 2020 wordt geserveerd!

Lekkerste burger van 2020

Jullie hebben er lang op moeten wachten en daarom ben ik speciaal naar Amsterdam gereden om een bezoekje te brengen aan de burgerbar, waar de lekkerste burger van 2020 wordt geserveerd. Deze titel is schijnbaar uitgeroepen op de horecavakbeurs, begin dit jaar. Om het verhaal nog sappiger te maken, zijn ze ook in de prijzen gevallen voor lekkerste frietje van 2020.

Bij aankomst was het nog vrij rustig. We hadden op tijd gereserveerd en mochten overal zitten waar we wilden. Een kleurrijke omgeving want Ter Marsch & Co is gevestigd bij de Bloemenmarkt. Ook binnen bij de burgerbar ontbrak het niet aan kleur, lekker hipsterachtig. Om de 1,5 meter tussenruimte te waarborgen, maken ze gebruik van naakte etalagepoppen. Aan gezelligheid dus geen gebrek!

Eenmaal gesetteld kregen we de menukaart en tot mijn verassing was er ook een cocktailkaart. Dat maakt het concept van deze unieke burgerbar compleet. De kaart biedt keuze uit 6 verschillende burgers, waarvan er 4 ooit in de prijzen zijn gevallen. Onze menukeuze bestond uit: Ter Marsch Grande / The Gojira / Sweet Fries of Mine & twee cocktails.

Ter Marsch & Co Amsterdam

Beoordeling

Met deze menukeuze hadden we een mix van: beste burger van 2020, lekkerste frietjes van 2020 en een gouden burger 2014/2015. Alsof je met Ronaldo en Messi in 1 team speelt, verliezen doe je vandaag niet!

Eten: Fenomenaal. Aan tafel worden er slabbertjes geserveerd, waarvan ik eerst dacht dat dit voor junioren was haha! Na de eerste paar happen merkte ik inderdaad dat het een kliederboel werd. Maar wat waren de burgers lekker en van hoge kwaliteit. Petje af! Alles glijdt zo naar binnen, het vlees is erg mals en de ingrediënten zorgen voor een smaakexplosie.

Ik weet niet of jullie dit gevoel herkennen, maar wanneer je een grote burger naar binnen werkt zit je soms vies vol. Dit was hier absoluut niet het geval! De bekroonde frietjes waren ook lekker. Dit waren zoete aardappelfrietjes met allerlei ingrediënten erover. Tenslotte waren de cocktails ook niet mis!

Service: Zeer vriendelijk personeel. In het begin moesten we wat lang wachten tot we konden bestellen, maar verder was er op de service niks aan te merken. Zo kregen we een andere cocktail dan besteld en na dit te hebben opgemerkt, werd er ala minuut een nieuwe gebracht.

Prijs: Voor onze menukeuze betaalden we € 58,95. Een prijs waar je niet over hoeft te tobben voor dit kaliber burgers.

Gezien de prijs, kwaliteit en sfeer in dit leuke tentje geef ik dit zeker een 8.0 als cijfer. Je kunt er fantastisch eten, maar je zal er niet snel 2,5 uur zitten. Desondanks is dit zeker een burgerbar waar ik nog eens terug zal komen!

The Gojira
Best burger & fries of 2020
Ter Marsch Grande

“Alsof je met Ronaldo en Messi in 1 team speelt, verliezen doe je vandaag niet!”

Mike sterk – qualitytimes

Parkeren

In een eerder blog heb ik laten doorschemeren waar je, op weg naar Amsterdam, het beste kunt parkeren! Deze optie is GRATIS en dus een aanrader als je het mij vraagt. Je betaald enkel voor het openbaar vervoer richting het centrum en dat kost niet veel. Persoonlijk zou ik voor deze optie kiezen als je er wat langer op uitgaat dan enkel even een hapje eten.

Omschrijving: Wij hadden die dag veel tijd en zo hebben we een plekje gevonden waar we GRATIS konden parkeren! In Amstelveen vlakbij bushalte: Oranjebaan hebben we geparkeerd in de ‘Oberonstraat’.

Zo was het circa 39 minuten om met het openbaar vervoer bij Ter Marsch & Co te komen. De ov-reis (enkeltje) bedroeg €2,06.

Optie 2: Mocht je alleen bij Ter Marsch & Co willen gaan eten kun je parkeren op circa 10 minuten lopen. Je kunt navigeren naar ‘Singel 451C, 1012 WP Amsterdam’. Hier betaal je €4,50 per uur en sta je in de Q-Park garage! Kun je gelijk zeggen dat je in de Kalverstraat bent geweest.

Direct navigeren

Heb jij nou gewoon dit adres nodig om in een streep door te navigeren naar de locatie? Check dan de kaart hieronder!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter