Sushi & Grill meets Shizen

door QualityTimes
5628 aantal weergaven
Shizen Restaurant Vianen

ATTENTIE ATTENTIE! Ben jij een liefhebber van zowel sushi als grill gerechten? Goed nieuws, want je bent bij deze blog aan het juiste adres. Twee prachtige begrippen als ‘shared dining’ en ‘all you can eat’ worden samengebracht bij dit ontzettend mooie restaurant, Shizen!

Onbeperkt eten in style

Vandaag heb ik iets te vieren en ben ik samen met mijn vriendin op pad in Vianen. Een restaurant met luxe uitstraling, waar de fushion-, sushi- en grill liefhebber zich uit kan leven. Het grote voordeel: ONBEPERKT ETEN. Zo, dat is er uit! Je kunt je hier helemaal laten ontzorgen, gerechten combineren, samen delen en een echte Quality Time ervaren.

Bij aankomst wordt je begeleidt naar de tafel en krijg je een korte introductie over hoe ze ter werk gaan bij Shizen. Per tafel krijg je een tablet, waarbij je 4 gerechten per persoon, per ronde kunt bestellen. Zoals net al verklapt zijn de rondes onbeperkt en kun je dus helemaal tot het gaatje gaan.

Shizen valt in de smaak en zit vaak bomvol. Ik raad dan ook iedereen aan om vooraf even te reserveren. De tafel die je krijgt is 2,5 uur helemaal van jou.

Shizen Restaurant

Beoordeling

Een toch wel exclusief restaurant te noemen met maar twee vestigingen in Nederland. Vandaag ben ik in Vianen, maar je hebt ook een vestiging in Den Bosch.

Nadat je een tafel toegewezen hebt gekregen, is er de mogelijkheid om voor het ‘deluxe’ menu te kiezen. Een mooie aanvulling op het menu en leuk om eens te proberen. Eerder dit jaar hebben wij hiervoor gekozen, maar vandaag niet. Persoonlijk vind ik dit niet een absolute toevoeging.

Eten: Het eten wordt vers bereid en warm geserveerd. Je hebt ruime keuze uit een aantal culinaire hoogstandjes. Zo geeft de tablet aan dat je keuze hebt uit 97 verschillende gerechten (bij Deluxe zijn dit er 112). Elke ronde is weer opnieuw watertanden en met de mooie ambiance binnen is het een ware beleving.

Service: Normaliter geef ik geen cijfer per onderdeel. Deze keer maak ik een uitzondering en krijgt de service van mij een 9! Je besteld drankjes en gerechten met behulp van de tablet en voordat je het weet staan ze al bij je om de bestelling af te leveren. Petje af!

Prijs: Voor twee personen waren wij in totaal €81,- kwijt. Je betaald €29,50 p.p. (onbeperkt eten incl. dessert). Daarbij hebben wij nog €22,- aan drankjes besteld.

Shizen All You Can Eat
Ronde 1
Shizen Fusion Sushi Grill
Hoe het allemaal begon

Kortom, ben je op zoek naar een Quality Time en een restaurantje waar je ontzettend lekker en gevarieerd kunt eten? Dan kan ik Shizen van harte aanraden. Dit restaurant krijgt van ons een dikke 9!

Parkeren

Naast de garantie op een topavondje is er nog meer goed nieuws! Je kunt namelijk GRATIS parkeren bij Shizen in Vianen én ook nog eens naast de deur.

Direct navigeren

Parkeren bij Shizen in Vianen is zoal gezegd geheel gratis en ook nog eens naast de deur. Via het onderstaande adres kun je direct navigeren!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter