Rentree QualityTimes – Strandhuys IJzeren Man

door QualityTimes
202 aantal weergaven
IJzeren Man Vught

WE ARE BACK! Of dit voorpaginanieuws van het AD, de Telegraaf, NU.nl gaat halen betwijfel ik zeer, maar QualityTimes is terug! Het speculeren is voorbij; niet opgeheven – niet verkocht (waren geen kopers) & niet gestopt. Het kietelen van de smaakpapillen gaat weer beginnen, met vandaag een zomers uitstapje naar het Brabantse Vught bij… niemand minder dan… Strandhuys IJzeren Man!

Summer vibes

Rayban zonnebril afgepoetst, zomerse outfit aan, baard fris (ook al kom ik niet verder dan stoppels), playlist met alleen maar hits op de achtergrond voor in de auto. Alsof we ons klaar aan het maken waren voor een festival. Alle lichten stonden op groen en we hadden er zin in! Een van ons was hier in het verleden al eens geweest en dit beviel hem zo goed, dat die uit de koker kwam rollen voor een next QualityTime.

Bij aankomst in het zonnige Vught keken we onze ogen uit in positieve zin. Een Strandhuys met aangrenzend een Paviljoen buiten aan het water. Een DJ, jacuzzi’s,VIP plekken – het enige wat miste of we zaten in het Ibiza van Nederland. Toen we onze weer app bekeken, zagen we al snel dat er een bak regen aankwam en zo stonden we al snel weer met beide benen op de grond!

Eenmaal een plekje binnen in het Strandhuys bemachtigd (ja, het was druk) en de menukaarten werden opengeklapt. Weinig twijfels vandaag en knopen die naar mijn mening snel werden doorgehakt. Onze menukeuze bestond uit: Borrelplank / Tournedos / Varkenshaas / Tagliatelle / Dame Blanche / Pannacotta / bier & wat frisjes.

Beoordeling

De locatie kent een smaakvol interieur en straalt ambitie uit. Ambitie om als Strandhuys IJzeren Man te willen groeien en nog meer op de kaart te worden gezet! Wij daarentegen bestelden van de kaart direct wat goudgele rakkers en een borrelplank.

We voelden ons direct thuis en er was genoeg om over bij te praten.

Eten: Bellissimo! Het eten zag er verzorgd uit en smaakte goed. Het borrelplankje was te vergelijken met mijn kamer. Structuur, geordend, maar net niet teveel voor wat er in kan. Wel kan ik hem iedereen aanraden (de borrelplank dan), want hij smaakte goed! Veel dips om te kunnen combineren, love it.

Met de hakken over de sloot kregen we het eten op. Dit betekende een goed gevulde buik. De blokjes die ik dacht te hebben, waren al snel verdwenen. De saus is perfect gecombineerd met het gerecht en de daarbij horende fijne groenten. Complimenten voor de chef!

Ondanks dat we erg vol zaten, namen we nog een dessert (daar is dan ineens wél ruimte voor, je kent het!).

Service: Waar het buiten aardig los ging met de stortbui, was er in de bediening/service voor ons geen vuiltje aan de lucht! Vriendelijk personeel, toch wel de Brabantse gezelligheid door af en toe een praatje te willen maken.

Waar ik tijdens mijn vakantie in het buitenland nog wel eens lang moest wachten op een volgend drankje, werd hier snel geschakeld en stonden we geen moment droog.

Prijs: Voor onze menukeuze betaalden we in totaal €140,00 met zijn drieën. Voor een grote borrelplank, hoofdgerecht, dessert en drankjes is dat naar mijn idee erg schappelijk!

Gezien de prijs, kwaliteit en sfeer in het smaakvolle Strandhuys krijgt het een ruime 7,5. We hebben er zeker 3 uur gezeten en wellicht tot een volgende keer.

Borrelplank
Borrelplank
IJM Luxe Bar
Dame Blanche
Dame Blanche

“Een DJ, jacuzzi’s,VIP plekken – het enige wat miste of we zaten in het Ibiza van Nederland.”

MIKE STERK – QUALITYTIMES

Parkeren

Hier zal ik niet omheen gaan draaien; je kunt namelijk GRATIS parkeren. Het enige wat je hoeft te doen is navigeren naar het volgende adres: Boslaan 49, 5263 NX Vught – Strandhuys IJzeren Man.

Direct navigeren

Zit je er net zo klaar voor in de auto zoals wij dat zaten en je wilt direct navigeren? Check dan even de link hieronder!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter