Stan & Co – trekpleister onder de restaurants in het centrum van Utrecht

door QualityTimes
997 aantal weergaven
Stan & Co Utrecht Inside

Het weekend staat voor mij normaliter in het teken van sport en sociaal bezig zijn. Nu corona wereldwijd het heft in handen neemt, was het zoeken naar alternatieven! Om toch wat kleur te geven aan die zaterdagmiddag hebben we met een groepje vrienden besloten om te gaan lunchen bij Stan & Co en de stad in te gaan.

Van alle markten thuis

Het idee kwam al snel om naar Utrecht te gaan. Ondanks het feit dat het nog redelijk fris was buiten, waren de eerste zonnestralen al voldoende om de terrassen te vullen. Ook bij Stan & Co was het raak. Vandaag de dag lezen we dat horecaondernemers in zwaar weer zitten gezien het virus. Bij Stan & Co is hier gelukkig nog weinig van te merken en zo zat het zowel binnen als buiten redelijk goed vol. Geen zorgen, er waren geen 100 mensen binnen!

Zo was het gezellig druk aan de Ganzenmarkt in het centrum van Utrecht. Stan & Co is een restaurant waar je ieder moment van de dag een hapje en drankje kunt halen. De uitstraling van het restaurant is hip en modern, maar straalt tegelijkertijd veel rust en gezelligheid uit.

Als ik de menukaart in één woord zou moeten omschrijven: Allround! Stan & Co is van alle markten thuis, er is voor ieder wat wils en zo viel het oog bij ons aan tafel op de warme gerechten. Waar bij ons op de voetbal al snel wordt gekozen voor een frietje, broodje bal of vette hap, bestond onze menukeuze vandaag uit: Josper Grilled Chicken / Stan Steak / Ossenhaas / Beef Croquettes.

Stan & Co Utrecht

Beoordeling

Zoals gezegd probeert Stan & Co van alle markten thuis te zijn en biedt het hippe restaurant verschillende lekkernijen als broodjes, soepen, salades, burgers, bites en nog veel meer met als kers op de taart de Jospergrill. Dit is een houtskool gestookte oven waarin grill gerechten worden bereid in combinatie met seizoensgebonden gegrilde groenten.

Eten: Bij alle grill gerechten werden vers gegrilde groenten geserveerd en zoals oma zou zeggen ‘eat your veggies!’ Zo werd er goed gewerkt aan de weerstand en aten we onze vlees/kip gerechten met huid en haar op.

Service: Over de service was niks te klagen. We werden snel geholpen en ook de gerechten werden op een nette wijze verzorgd.

Prijs: In totaal waren we voor onze menukeuze inclusief 4 pils, een greentea en een spa rood €97,10 kwijt. Voor een lunch zou je zeggen dat dit redelijk aan de prijs is maar gezien onze menukeuze is dit verklaarbaar!

Voor een sfeervolle lunch is dit toch wel een trekpleister te noemen onder de restaurants binnen het centrum van Utrecht.

Stan & Co krijgt een 8 als cijfer!

Stan & Co Bar
Stan & Co Food

Parkeren

Wil je weten waar je lekker goedkoop kunt parkeren? Neem dan even een kijkje in mijn vorige blog! Hier betaal je maximaal €4,84 en moet je een klein stukje met de bus reizen.

Heb je geen zin in dat gedoe en is de portemonnee trekken voor parkeren geen moeite? Reserveer dan een parkeerplekje in het centrum van Utrecht op Hoog Catherijne en betaal maximaal €15,- per dag via de volgende link.

Direct navigeren

Heb jij die parkeertips niet nodig en wil je gewoon direct navigeren? Check dan de kaart hieronder!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter