Shared Dining lovers opgelet!

door QualityTimes
442 aantal weergaven
Louie Louie Amsterdam

Kun jij ook nooit een keuze maken en vindt je eigenlijk alles wel lekker wat er op de menukaart staat? Dan is dit écht een tentje voor jou!

Shared Dining

Wat een mooie dag in Amsterdam had kunnen zijn gezien de temperatuur, liep vanwege de storm al snel in de soep. Gelukkig maakt Louie Louie veel goed, een restaurantje die bekend staat om zijn borrels en bites! Het oogt als een moderne bar waarbij samen zijn en delen hoog op de agenda staan. Zoals velen dan ook zouden zeggen: sharing is caring!

Herken je dat? Wanneer je alles op het menu lekker vindt en maar moeilijk een keuze kunt maken.. Geen zorgen! Louie Louie in Amsterdam weet hier wel raad mee en heeft een mega lekker shared dining menu verdeeld over 4 categorieën: Taco Taco – Fresh Fresh – Hot Hot – Burritos Quesadillas. Ook heb je de keuze om een ”All Mixed Up” keuze te maken waarbij je letterlijk van alles wat hebt!

Onze menukeuze van vandaag bestond uit: Mole Chicken (3 taco’s) / Spicy Chicken Burrito / Crispy Zalm Bites / Chili Cheese Fries.

Beoordeling

Alle ingrediënten voor een sfeervolle avond zijn hier aanwezig! Twijfel vooral niet om hier een keertje te gaan eten. Ook is het zeker de moeite waard om je date hiermee naartoe te nemen.

Eten: Een shared dining menu wat veel te bieden heeft! Het heeft veel weg van een ‘Mexican-style’ menu waar je je vingers letterlijk bij aflikt.

Service: De service is uitstekend. Je wordt snel geholpen door vriendelijk personeel die ook wel houdt van een praatje maken. Tussendoor wordt regelmatig gevraagd of alles naar wens is.

Prijs: Voor onze menukeuze betaalden wij €42,80 voor 2 personen (excl. onze drankjes).

Al met al krijgt Louie Louie van mij een dikke 8!

Louie Louie Amsterdam
Aan de bar bij Louie Louie

Parkeren

In een eerder blog heb ik laten doorschemeren waar je, op weg naar Amsterdam, het beste kunt parkeren! Deze optie is GRATIS en dus een aanrader als je het mij vraagt. Je betaald enkel voor het openbaar vervoer richting het centrum en dat kost niet veel.

Omschrijving: Wij hadden die dag veel tijd en zo hebben we een plekje gevonden waar we GRATIS konden parkeren! In Amstelveen vlakbij bushalte: Oranjebaan hebben we geparkeerd in de ‘Oberonstraat’.

Zo was het circa 44 minuten om met het openbaar vervoer bij Louie Louie te komen. De ov-reis (enkeltje) bedroeg €2,51.

Optie 2: Mocht je alleen bij Louie Louie willen gaan eten kun je parkeren op 10 minuten lopen. Je kunt navigeren naar ‘Polderweg 92, 1093 KP Amsterdam’. Hier betaal je €3,33 per uur en sta je in de Q-Park garage!

Direct navigeren naar Louie Louie

Mocht je hier geen tijd voor hebben kun je ook altijd nog direct naar Louie Louie navigeren en daar in de straat een plekje zien te scoren.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter