Red Apple in Breda – All you can eat in een luxe jasje

door QualityTimes
2233 aantal weergaven
Ingang Red Apple

Het is jullie vast niet onopgemerkt gebleven dat ik de laatste tijd wat minder inspiratie post. Quarantaine dag 31 is aangebroken en velen wachten met smart op een ‘legale’ quality time buiten de deur. Heel Nederland duimt dat we na 28 april voorzichtig weer het terras op kunnen met 1,5 meter afstand om de horeca weer nieuw leven in te blazen en de kas eens goed te spekken!

2e Paasdag staat voor mij normaal gesproken in het teken van een groot feest in de binnenstad, 2 bier in de hand en na afloop een vette hap scoren. Ik wil jullie niet het beeld geven dat ik netjes naar een leuk restaurantje zou zijn gegaan na afloop. Een doodnormale jongen die altijd te porren is voor een feestje, drankje, sporten, hapje eten, etc. maar wel graag eerlijk is. En om eerlijk te zijn, is Red Apple een van mijn favoriete restaurantjes in de omgeving van Breda. Dit keer een trowback omdat, het alweer even is geleden (eind dec. 2019).

All you can eat op hoog niveau

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel all you eat concepten en is het lastig te zeggen waarin deze restaurants zich onderscheiden ten opzichte van de rest. Dit is mijn tweede bezoek aan Red Apple in Breda. De eerste keer heb ik mijn ouders hier naartoe meegenomen. Ik hoorde van een collega dat Red Apple een van haar favoriete restaurants was en dus ben ik op onderzoek uitgegaan. Dit beviel zo goed dat ik afgelopen jaar eind december weer terug ben gegaan om met een goede vriend wat te gaan eten.

Persoonlijke menukeuze: Kreeftensoep / Garnalen in krokant jasje / Gamba’s / Belgisch Stoofvlees / Varkenshaas / Red Apple hete kip / Dame Blanche / Warme brownie met vanillesaus en roomijs.

Beoordeling

Waar je normaal gewend bent om bij all you can eat aan de lopende band bord na bord naar binnen te werken om na 1 uur te zeggen dat je vol zit, werkt dat hier net even anders. Red Apple heeft een internationale keuken waar tijd en aandacht aan je gerechten wordt besteed.

Eten: Het water loopt me weer in de mond als ik de foto’s terug zie. Met meer dan 50 gerechten is de keuze reuze. Misschien lijkt mijn menukeuze wat aan de ruime kant en nee ik heb geen lintworm. De gerechten worden wat kleiner geserveerd waardoor je meer van de menukeuze kan genieten!

Service: De service en bediening is tip top. Je wordt snel geholpen en iedereen heeft netjes een uniform aan.

Prijs: Voor het diner betaal je €37,50 per persoon, daar komen de drankjes bij en zo waren wij samen in totaal €90,- kwijt.

Red Apple Breda

Een combinatie met klasse, gezelligheid en lekker eten voor een prima prijs! Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een sfeervolle avond. Red Apple in Breda krijgt een mooie 8,5 als cijfer met de boodschap dat ik zeker terugkom dit jaar.

”Door een groei in all you can eat concepten onderscheiden restaurants zich nauwelijks, waarin Red Apple dit wel doet!”

Mike sterk – Qualitytimes

Parkeren

Wanneer je naar Red Apple gaat is parkeren appeltje eitje! In de straten; Nieuwe Ginnekenstraat, Ginnekenweg, Van Coothplein, Ginnekenmarkt, etc. kun je na 18:00 (m.u.v. koopavonden) gratis parkeren. De Nieuwe Ginnekenstraat ligt op 2 minuten loopafstand, net als de andere straten.

Direct navigeren

Zit je in de auto of wil je gemakkelijk navigeren naar Red apple? Gebruik dan de kaart hieronder!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter