Over mij

door QualityTimes
Mike Sterk Quality Times

Hoi allemaal en welkom bij QualityTimes! Even voorstellen: mijn naam is Mike Sterk en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als Consultant binnen de arbeidsbemiddeling.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heb ik mijn HBO CE: Sportmarketing & Management diploma behaald.

Ik ben een sportliefhebber en voetbal al sinds dat ik 6 jaar oud ben. Naast sporten vind ik het ontzettend leuk om een dagje / avondje op pad te gaan.

Ook ben ik altijd in om ergens een hapje te eten. Bij voorkeur buiten mijn eigen woonplaats. Het is dan ook altijd even zoeken waar je lekker én sfeervol kan gaan eten. Dit is dan ook de reden waarom ik jullie wil helpen bij deze keuze! Ook merk ik dat er nauwelijks persoonlijk geschreven blogs bestaan waarin: inspiratie, parkeertips en prijzen worden gedeeld, waardoor mensen op voorhand geen weloverwogen keuze kunnen maken. Hier heeft QualityTimes wat op bedacht!

Met mijn blogs hoop ik mensen te kunnen inspireren en adviseren waar je lekker kunt eten bij een restaurantje dat het best bij jou past! Dit doe ik door mijn blogs op een informele en persoonlijke manier te schrijven. Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen het leuk vinden om mijn blogs te lezen.

Ik plaats enkel en alleen blogs van eetgelegenheden waar ik zelf ben geweest en achtersta op een positieve manier!

Tenslotte zal ik je vertellen waar je zo goedkoop als mogelijk kunt parkeren of soms zelfs helemaal gratis.