Beers and… Barrels Utrecht

door QualityTimes
2835 aantal weergaven
Tripping Truffle Burger

Zoals jullie misschien wel hebben gezien in mijn biografie, ben ik Consultant van beroep en zo was ik vandaag aanwezig namens mijn organisatie op de beurs in Utrecht. Aan het einde van de dag zijn we gaan eten in een van mijn favoriete tentjes, Beers and Barrels.

Specialiteit van het HUIS

Een mooie gelegenheid voor een nieuwe blog! Beers and Barrels kent een industriële uitstraling en past daarmee ook wel een beetje bij de naam van het restaurant. Een toch wel stoere uitstraling met als specialiteit van het huis ‘KIP’!

Over het algemeen gesproken vinden mannen het lekker om bij het eten een biertje te drinken. Aan de naam van het restaurant is al af te lezen dat de ‘goudgele rakker’ goed vertegenwoordigd is.

Ook heeft Beers and Barrels een aparte menukaart voor de verschillende (speciaal) bieren die ze in huis hebben.

We gaan over tot de orde van de dag. Mijn menukeuze bestaat uit: De Tripping Truffle Burger met als nagerecht de Mississippi Chocolate Pie.

Eerder dit jaar heb ik de specialiteit van het huis op, een echte aanrader! Maar ik hou van diversiteit en zo ben ik voor de burger gegaan.

Heineken van de tap!

Beoordeling

Beers and Barrels biedt veel keuze en probeert van alle markten thuis te zijn. Zo bieden ze diverse categorieën als: starter ‘share’ bites, Surf & Turf (vis in combinatie met kip / burger of steak), Burgers, Bowls, Borritos, Steaks, sides en sweeeeets!

Een hele mond vol aan categorieën, waarbij ik mijn keuze heb gemaakt uit een burger en sweets.

Eten: Door de dag op de beurs had ik honger als een paard en smaakte de burger erg lekker en sappig, mede mogelijk gemaakt door de truffelsaus die erop zat. Het biertje ging er ook goed in!

Eerlijkheid doet mij zeggen dat er bij de Mississippi Chocolate Pie een extra bolletje vanille ijs bij had gemogen. Dat had zeker niet misstaan.

Service: Op de service was niks aan te merken. Er komt regelmatig iemand vragen of het naar wens is en of je nog wat wilt drinken.

Prijs: Voor deze menukeuze was ik (voor 1 persoon) €24,40 kwijt. Mede doordat ik maar 1 biertje op had en geen voorgerecht, viel de prijs wat lager uit.

Beers and Barrels krijgt van mij dan ook een 7,5

In het begin gaf ik al aan dat dit een van mijn favoriete tentjes is en dus zien jullie in mijn volgende blog de andere locatie in Utrecht! To be continued….

Beers and Barrels Utrecht at the Harbour
Sfeerimpressie begin van de avond
Mississippi Chocolate Pie bij Beers and Barrels
Mississippi Chocolate Pie

Parkeren Beers and Barrels

Het liefste beschrijf ik waar je goedkoop of soms helemaal gratis kunt parkeren, maar helaas is dit niet de meest ideale plek om spot goedkoop te parkeren. Zo zou ik je aanraden om de auto weg te zetten bij Hoog Catharijne P1, Utrecht.

Dit is maar 9 minuten lopen naar Beers and Barrels en betaal je voor 2 uur parkeren €7,-

Direct navigeren naar Beers and Barrels bij de Jaarbeurs in Utrecht

Mocht je echt geen zin hebben om 10 minuten te lopen. Wat ik me goed voor kan stellen als het koud en nat is! Je kunt dan via de onderstaande route direct navigeren en een plekje in de straat zoeken!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter