Beers and… Barrels PART II – aan de grachten!

door QualityTimes
4168 aantal weergaven
Beers and Barrels Oude Grachten

Ja je leest het goed, deel II van Beers and Barrels is online! Nee geen nieuw Netflix seizoen, maar ik ga je wel meenemen naar de andere locatie van Beers and Barrels in Utrecht.

Ouderwets aan de grachten

Vandaag ben ik in Utrecht voor een concert in Tivoli Vredenburg. Een maatje van me is dol op Beers and Barrels en zo besloten we naar de andere locatie in Utrecht te gaan, de grachten in!

In de omgeving zijn winkels te vinden in combinatie met eetgelegenheden, waar dagelijks veel publiek op af komt! Dit is binnen bij Beers and Barrels niet anders. Door de rij ‘van hier tot aan Tokyo’ werd ons al snel duidelijk dat deze locatie bij meerdere mensen in de smaak valt. (Lees dit niet te letterlijk, er stonden 6 koppels voor ons in de rij).

Deze locatie straalt een en al beleving uit. Zo zijn bijna alle tafels in gebruik, staat de muziek aan, is de bediening Engelstalig en zit je sfeervol aan de gracht.

Cider bier: Magners Berry

De bediening was enorm attent en stond ondanks de drukte snel voor ons klaar. Om een vliegende start te maken zijn we voor een Cider biertje gegaan, genaamd ‘Magners Berry’.

Onze menukeuze bestond uit: Cheesy Fingers (2 personen) / Surf & Turf Bowl / Smoked Brisket Burger.

Beoordeling

Eten: Als ik voor mezelf spreek was de Smoked Brisket Burger machtig en moet je van goede huizen komen wil je deze opkrijgen in combinatie met een voorgerecht!

Service: Naast de beleving was ook de service top. De bediening was zoals gezegd erg attent en waren er dan ook als de kippen bij als je iets nodig had.

Helaas voor mij dacht de medewerker dat ik een Smoked Brisket Steak wilde hebben, maar dit moest natuurlijk de Smoked Brisket Burger zijn. Dit werd binnen 5 minuten opgelost en dus viel de schade mee!

Prijs: Voor onze menu keuze waren we in totaal €54,30 kwijt voor 2 personen. Beiden met een voor- en hoofdgerecht.

Smoked Brisket Burger
Surf & Turf Bowl

Of dit het beste ‘part’ is van Beers and Barrels in Utrecht moet ieder voor zich beoordelen. Wel kan ik mijn eigen mening geven en die spreekt in het voordeel van deze editie! De andere locatie in Utrecht (Part I) van Beers and Barrels lees je hier.

Beers and Barrels Downtown (Oudegracht) krijgt van ons een dikke 8.

Parkeren

Je kunt goedkoop parkeren bij P+R Papendorp. Hier hebben wij in totaal meer dan 5 uur geparkeerd en waren we €4,84 kwijt. Geen geld voor zo’n lange tijd natuurlijk. Let wel op! Vanaf deze locatie hebben wij de bus naar Utrecht Centraal genomen om vanaf daar een stukje te lopen.

Direct navigeren naar Beers and Barrels Downtow (Oude Gracht)

Mocht je in de stad lopen of je woont in de binnenstad van Utrecht, dan is de parkeertip hierboven natuurlijk overbodig. Welke reden dan ook, via de map hieronder kun je weer direct navigeren!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter